Welkom
Login / Aanmelden

CHO X Spanker (+ Timor Steffens) - Pay Us

Featured

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
384 Bekeken

Beschrijving

Cho x Spanker ft. Timor Steffens - Pay Us

Internationale topdanser en choreograaf Timor Steffens, rapper Cho en producer Spanker lanceren vandaag samen een nummer ‘Pay Us’. Een eenmalige unieke samenwerking waarin ze samen onderzoeken wat goede muziek dansbaar maakt. De bijbehorende videoclip is nu te zien op het Top Notch kanaal. De video Creative direction & choreographyis door Timor.

“Het is echt anders om te zien hoe dansers omgaan met muziek. Het is een hele andere benadering van beats en lyrics” aldus rapper Cho over het maken van het nummer.

Op uitnodiging van Red Bull BC One kwam de samenwerking tot stand waarna het creatieve proces werd vastgelegd in de webserie ‘The Perfect Beat’. In deze serie creëerden 2 teams een track. Team 1, bestaande uit rappers Bokoesam, Emms en producer Jack $hirak, maakten een inspiratietrip maar NYC, te zien in aflevering 1, 2 en 3. In aflevering 4 t/m 6 is het de beurt aan team 2; Cho, Spanker en Timor Steffens.

De kijker ziet het drietal een legendarische battle bijwonen tussen de twee grootste breakcrews van Nederland, The Ruggeds en The Hustle Kidz en informatie inwinnen bij Red Bull BC One All Star Menno van Gorp.

In de Red Bull Studios in Amsterdam bundelen de mannen vervolgens hun krachten met ‘Pay Us’ als resultaat, o.a. B-boy Kid Colombia testte vervolgens de track. “Je hebt het standpunt van de producers, het standpunt van de lyricsist en de belichaming van de muziek; het dansstandpunt. Je moet een brug slaan tussen die standpunten en dat is nog wel een uitdaging.” vertelt Timor over het proces.

Eerder verscheen de track ‘Omhoog/Away’ gemaakt door team 1 met Bokoesam, Emms en Jack $hirak in dezelfde serie.

Hip Hop viering
Op 2, 3 en 4 november staat in het Amsterdamse Westerpark de creatieve Hip Hop cultuur centraal met lezingen, breakdance battles, workshops en kunst tijdens de Red Bull BC One. Hoogtepunt is op 4 november als in de Gashouder voor het eerst het wereldkampioenschap breakdance, de Red Bull BC One World Final, in Amsterdam plaatsvindt. De 16 beste breakdancers ter wereld nemen het dan tegen elkaar op. Nederland is met 2 deelnemers, Menno van Gorp en Shane Donovan, goed vertegenwoordigd in de finale. Daarnaast maakt ook danser Justen Beer, bekend van de tv-show ‘Everybody Dance Now’, kans op een plaats in de finale.

The Perfect Beat werd geproduceerd door Totem Media, in september en oktober te zien op de online kanalen van Top Notch en Red Bull Music.

Cho x Spanker ft. Timor Steffens - Pay Us
Spotify: http://bit.ly/payusspot
iTunes: http://bit.ly/payustune
Deezer: http://bit.ly/payusdeez
Apple Music: http://bit.ly/payusapp

-----

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: http://bit.ly/17sRfa4
Ronnie Flex: http://bit.ly/19eNmGg
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Lijpe: http://bit.ly/1TW8O8N
Cho: http://bit.ly/1YaQM2y
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
SFB: http://bit.ly/1su5gyC
Kenny B: http://bit.ly/1RVfv3z
Jayh: http://bit.ly/1Mj1fT4
Bokoesam: http://bit.ly/2e8f6UJ
Ares: http://bit.ly/17sN5iD
SBMG: http://bit.ly/19eN5Ds
Fresku: http://bit.ly/1EloaaA
Sef: http://bit.ly/1J8EuCc
TopNotchclassics: http://bit.ly/1zcCNtn

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS