Welkom
Login / Aanmelden

Lil Kleine - Alleen Tour (teaser)

Featured

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
411 Bekeken

Beschrijving

Lil Kleine - Alleen
Spotify: http://bit.ly/lilalleenspot
iTunes: http://bit.ly/lilalleentune
Deezer: http://bit.ly/lilalleendeez
Apple Music: http://bit.ly/lilalleenapp


Lil Kleine begint op 6 oktober aan zijn Alleen Tour. De première van de tournee, die tot en met 30 december duurt, vindt plaats in zijn woonplaats Amsterdam, in Koninklijk Theater Carré. Vervolgens is hij met zijn live show te zien in onder meer in Het Paard in Den Haag, Annabel in Rotterdam, De Oosterpoort in Groningen en de tournee wordt afgesloten in TivoliVredenburg in Utrecht.

Alleen is het onlangs verschenen en zeer succesvolle album van Lil Kleine. Het album heeft inmiddels de platina status bereikt en het aantal streams bedraagt alles bij elkaar opgeteld meer dan 130 miljoen! In totaal staan er 21 tracks op Alleen, die Lil Kleine tijdens de tournee ook in zijn eentje laat horen. Anders dan bij zijn voorgaande tournee brengt hij geen gastartiesten mee. Maar daarmee wordt de Alleen Tour niet minder spectaculair: Lil Kleine belooft een muzikale rollercoaster en visueel spektakel.
Voor Lil Kleine is de aanstaande tournee een vervolg op zijn Topdown Tour, die hij in het voorjaar van 2016 langs de grote poppodia maakte. Speciaal is de première in Carré: “Dat is toch wel een dingetje. Ik treed in het gehele land op, maar toen ik hoorde dat ik begin in Carré, stond zelfs ik even met mijn mond vol tanden. En daar is veel voor nodig. Het wordt niet voor niks Koninklijk Theater genoemd. Dat is toch wel het theaterwalhalla van Nederland. Dat ik daar straks mag staan, betekent veel voor me. Een betere start van deze tournee kan ik me echt niet voorstellen.”

De pre-registratie voor de Alleen Tour is vanaf heden geopend, terwijl de reguliere kaartverkoop op dinsdag 22 augustus om 20.00 uur van start gaat. Dat gaat via www.lilkleine.nl. Mensen met een preregistratie krijgen een uur eerder toegang tot de kaartverkoop en ontvangen bovendien al eerste de laatste nieuwtjes rondom de tournee en Lil Kleine.
Voor de tournee heeft Lil Kleine een samenwerking met kunstenaar Joseph Klibansky. Hij ontwierp een speciaal Tour-kunstwerk. Klibansky en Kleine zijn groot fan van elkaars werk. Een samenwerking was onvermijdelijk. “Jorik vertelde mij over zijn nieuwe tour, met achtergrondinformatie over het gevoel en lading van het album Alleen. Ik kreeg gelijk een visueel beeld in mijn hoofd over hoe het kunstwerk eruit moest zien. De teksten van Kleine zijn zo direct, heftig en vol emotie. Ik voel en schilder vaak dezelfde gevoelens,” aldus Klibansky. Van het artwork zal ook een poster en gesigneerde limited edition poster worden uitgebracht. Ook komen er T-shirts en hoodies in stijl van het kunstwerk. Onlangs ging in Londen een nieuw schilderij in vergelijkbare stijl van Klibansky onder de hamer voor maar liefst 70.000 euro.

Tournee
6 oktober Première: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
13 oktober Neushoorn, Leeuwarden
15 oktober 013, Tilburg
16 oktober Paard, Den Haag
25 oktober Metropool, Hengelo
4 november Podium Victorie, Alkmaar
11 november Annabel, Rotterdam
17 november Oosterpoort, Groningen
25 november Effenaar, Eindhoven
23 december Luxor Live, Arnhem
30 december TivoliVredenburg, Utrecht-----

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: http://bit.ly/17sRfa4
Ronnie Flex: http://bit.ly/19eNmGg
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Lijpe: http://bit.ly/1TW8O8N
Cho: http://bit.ly/1YaQM2y
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
SFB: http://bit.ly/1su5gyC
Kenny B: http://bit.ly/1RVfv3z
Jayh: http://bit.ly/1Mj1fT4
Bokoesam: http://bit.ly/2e8f6UJ
Ares: http://bit.ly/17sN5iD
SBMG: http://bit.ly/19eN5Ds
Fresku: http://bit.ly/1EloaaA
Sef: http://bit.ly/1J8EuCc
TopNotchclassics: http://bit.ly/1zcCNtn

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS