Welkom
Login / Aanmelden

Linde Schöne - Intercity [De 'Linde van Nimma' Tuinsessie]

Featured

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
577 Bekeken

Beschrijving

22 juni: Releaseparty: Linde Schöne - Linde van Nimma @ Paradiso, Amsterdam https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Linde-Schone.htm

Afgelopen weekend speelde Linde Schöne in de achtertuin van haar ouders liedjes van haar aanstaande EP Linde van Nimma. Een besloten groep genodigden hoorde voor het eerst de nummers die Linde en producer Boeboe op 22 juni presenteren tijdens de releaseparty in Paradiso. Tijdens 'De Linde Van Nimma Tuinsessie' speelde Linde onder meer het nieuwe nummer Intercity waarvan de akoestische versie nu te zien is op YouTube. 

Linde van Nimma is de naam van de nieuwe EP, een zinspeling op de legende van Mariken van Nimwegen. Op de plaat is een nieuwe Linde Schöne te horen die haar karakter nog verder uitdiept dan op haar debuut. De EP bevat elektronische producties zoals haar vorige EP maar er staan ook liedjes op die Linde nog niet eerder heeft laten horen, uniek voor haar en uniek voor Nederland. Op 23 juni zal verschijnen onder Noah’s Ark en op 22 juni wordt de release gevierd in Paradiso, Amsterdam. De show waar Linde voor het eerst publiekelijk haar nieuwe nummers speelt. 

Video door Handycam Productions


https://www.facebook.com/lindeschonemusic/

http://www.noahsark.nl
http://www.twitter.com/noahsarklabel
http://www.facebook.com/noahsarklabel
http://www.instagram.com/noahsarklabel

JEEE!

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS