Welkom
Login / Aanmelden

Momi - Niet Meer Broke (prod. Gers Pardoel)

Featured

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
429 Bekeken

Beschrijving

Momi - Niet Meer Broke (prod. Gers Pardoel)
Spotify: http://bit.ly/brokespot
iTunes: http://bit.ly/broketune
Deezer: http://bit.ly/brokedeez
Apple Music: http://bit.ly/brokeapp

Na meerdere losse tracks en 101Barz sessies releast Momi vandaag zijn eerste single ‘Niet Meer Broke’. Later dit jaar verschijnt bij Top Notch de debuut-EP ‘Rauw’ van Schiedammer Momi. Single ‘Niet Meer Broke’ was eerder dit jaar te horen in een 101Barz sessie en vroeg door alle reacties om een passende videoclip die eveneens nu te zien is. Momi werd door Nu.nl al uitgeroepen tot een van de veelbelovende talenten van het jaar. FunX presentator Fernando Halman noemt Momi de 50 Cent van Nederland.

De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. De titel van de aanstaande debuut-EP zegt het al: dit is rauw. ‘’Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.’’ De EP is echte authentieke hiphop met een touch van R&B, zoals Momi het zelf omschrijft.

Eerder al stond Momi meermaals als featuring op andere albums. Zo staat hij op ‘Ver Voor Die Money’ en ‘Stack Die Money’ op het album ‘Kleine Versnelling’ van Kevin. Momi werkt ook op zijn eigen EP niet alleen, maar wordt door verschillende muzikale vrienden bijgestaan. Zo horen we Lijpe, Kevin, Boef, Jordan en Heinek’n. Qua producties horen we veelal producers Gers Pardoel en Chievva aan het werk.

Nadat Momhammed Djalabi, oftewel Momi, op 09-09-1999 naar Nederland vluchtte vanuit Soedan, spendeert hij in zijn basisschooltijd veel uren in het buurthuis. Daar komt hij voor het eerst in aanraking met het maken van muziek. Als kind deed hij mee aan workshops die werden gegeven door grotere namen als Mega Master van K-Liber. Door de muziek die zijn broer thuis afspeelde, hoort hij thuis onder andere Opgezwolle, Kimo en veel hiphop uit Engeland.

In zijn tienerjaren is hij niet altijd even serieus bezig met muziek, maar beseft dat veel mensen naar hem vragen op het moment dat hij de single en clip ‘Alles Op Zijn Tijd’ in 2014 uitbrengt.
In het voorjaar van 2017 tekent Momi zijn platencontract bij Top Notch. Tot nu toe heeft hij nog niet veel optredenS, maar daar komt snel verandering in nu zijn EP op de loer ligt. ‘’Ik wil echt overal staan, in clubs, poppodia en op festivals’’.

 Director: stacii samidin
Camera: christian kalse
Photography: stacii samidin


-----

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: http://bit.ly/17sRfa4
Ronnie Flex: http://bit.ly/19eNmGg
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Lijpe: http://bit.ly/1TW8O8N
Cho: http://bit.ly/1YaQM2y
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
SFB: http://bit.ly/1su5gyC
Kenny B: http://bit.ly/1RVfv3z
Jayh: http://bit.ly/1Mj1fT4
Bokoesam: http://bit.ly/2e8f6UJ
Ares: http://bit.ly/17sN5iD
SBMG: http://bit.ly/19eN5Ds
Fresku: http://bit.ly/1EloaaA
Sef: http://bit.ly/1J8EuCc
TopNotchclassics: http://bit.ly/1zcCNtn

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS