Welkom
Login / Aanmelden

PASSI VOOR MUZIEK - MAEL x JONNA FRASER

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
217 Bekeken

Beschrijving

Tegenwoordig is artiest zijn veel meer dan alleen liedjes maken en hitjes scoren. Het is ook ondernemerschap. Daarom koppelen we in samenwerking met Rabobank PASSI zes talenten aan zes succesvolle artiesten waar ze van kunnen leren. Ze duiken samen de studio in om een liedje te maken en krijgen tegelijkertijd onmisbare carrièretips. We trappen de eerste aflevering af met Mael & Jonna Fraser.

Mael
Als talentvolle voetballer en zoon van een profspeler leek de carrière van de 21-jarige Malcolm Meijer (Mael) te zijn uitgestippeld. Toch koos hij voor muziek. Hij luisterde vooral naar R&B uit de jaren ‘00, maar uiteindelijk waren het Kempi en CHO die hem inspireerden om zelf muziek te maken. Hij ging naar de Herman Brood Academie, waar hij nu in het eerste jaar zit. Hij volgt de opleiding tot mc, maar hij laat zich liever niet in een hokje plaatsen. Het is namelijk juist de crossover tussen zang en rap die Mael onderscheidt. In oktober 2016 plaatste Mael een filmpje van zijn muziek op Instagram en dat is niet onopgemerkt gebleven. Onder anderen producer Reverse en Kees de Koning zagen zijn video’s. Inmiddels is hij getekend bij Top Notch en is ‘Vaste Plek’ samen met Jonna Fraser zijn eerste track.

Rabobank PASSI
‘PASSI voor Muziek’ is een reeks in het kader van PASSI, hét jongerenplatform van Rabobank. PASSI heeft als doel jongeren te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en het verdienen van geld. Gedurende het jaar krijgen jongeren tussen 12 - 17 jaar de kans zichzelf verder te ontwikkelen. Kijk voor meer kansen, inspiratie en voordeeltjes op http://www.rabobank.nl/passi.

-----

Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse artiesten waaronder Broederliefde, Lil Kleine, SBMG, Ronnie Flex, SFB, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon en meer

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Ronnie Flex: http://bit.ly/2BE4eZk
SBMG: http://bit.ly/2kq270c
Fresku: http://bit.ly/2jCegmj
Rico & Sticks: http://bit.ly/2C3btap
Roxeanne Hazes: http://bit.ly/2nSj7Bs
TopNotch Classics: http://bit.ly/1zcCNtn

Volg ons op social media:
https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS