Welkom
Login / Aanmelden

Rico & Sticks in de AFAS Live - 17 maart 2018

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
261 Bekeken

Beschrijving

Rico & Sticks geven op 17 maart 2018 opnieuw een concert in AFAS Live. Dit werd zojuist bekend gemaakt in het TV-programma De Wereld Draait Door. Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 13 oktober om 10.00 uur verkrijgbaar op www.ricosticksafaslive.nl

Afgelopen zomer brachten Rico & Sticks na een lange pauze weer gezamenlijk een album uit: ‘IZM’. Het album, geproduceerd door Kubus, is al meer dan 2 miljoen keer gestreamd en kreeg lovende recensies. Enkele maanden na de release bracht het duo ‘IZM’ ook uit op cd en vinyl. Momenteel touren Rico & Sticks door het land met een nagenoeg uitverkochte clubtour.

Sticks: “We vinden het ontzettend dope om weer te spelen in de AFAS Live. De vorige keer ging het he-le-maal los, en dat gaan we nu weer doen. Het wordt een avond vol verrassingen en een hele hoop energie. Zin in!”

Rico & Sticks zijn o.a. bekend van Opgezwolle. De hiphopformatie scoorde hits als ‘Hoedenplank’ en ‘Verre Oosten’. Het album ‘Eigen Wereld’ wordt gezien als een van de belangrijkste albums uit de Nederlandstalige hiphop. Begin 2016 gaven Rico & Sticks al een concert in AFAS Live, deze show was binnen vier dagen uitverkocht. Later dat jaar gaven ze samen met Typhoon het grootste Nederlandstalige hiphop concert ooit in de Ziggo Dome.

Vandaag verschijnt ook het nieuwe project van Rico & Sticks: 'Meer IZM'. De EP is een uitbreiding van het laatste album met vier nagelnieuwe tracks. "Meer IZM is er omdat de creatieve fase waarin we nu zitten nog volop gaande is.", aldus Sticks. Op de EP staat o.a. het nummer '0.0' dat vaak te horen was tijdens hun optredens op de festivals van afgelopen zomer. "Deze vier tracks zijn een waardevolle toevoeging want ze gaan hard live, gaan hard op de lyrics, gaan lekker los en zijn heel erg persoonlijk". ‘Meer’ IZM is nu te streamen op Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes.

Rico & Sticks - MeerIZM (geproduceerd door Kubus)
Spotify: http://bit.ly/meerizmspot
iTunes: http://bit.ly/meerizmtune
Deezer: http://bit.ly/meerizmdeez
Apple Music: http://bit.ly/meerizmapp
-----

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: http://bit.ly/17sRfa4
Ronnie Flex: http://bit.ly/19eNmGg
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Lijpe: http://bit.ly/1TW8O8N
Cho: http://bit.ly/1YaQM2y
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
SFB: http://bit.ly/1su5gyC
Kenny B: http://bit.ly/1RVfv3z
Jayh: http://bit.ly/1Mj1fT4
Bokoesam: http://bit.ly/2e8f6UJ
Ares: http://bit.ly/17sN5iD
SBMG: http://bit.ly/19eN5Ds
Fresku: http://bit.ly/1EloaaA
Sef: http://bit.ly/1J8EuCc
TopNotchclassics: http://bit.ly/1zcCNtn

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS