Welkom
Login / Aanmelden

Welkom Bij De Fresku Show Reprise - KOOP NU JE TICKETS

Featured

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in
367 Bekeken

Beschrijving

Bestel nu jouw kaartje via: http://bit.ly/welkomshow

Welkom Bij De Fresku Show is wegens succes verlengd! Binnenkort is de show weer te zien in een theater bij jou in de buurt. Fresku zelf heeft er in ieder geval erg veel zin in.

Vorig jaar maakte creatieve duizendpoot Fresku zijn theaterdebuut Welkom bij de Fresku Show. Bekende typetjes als de patserrapper Gino Pietermaai en de volkse racist Willy Keurig werden afgewisseld met poëtische rap over beladen thema’s en verstilde momenten. Wegens succes gaat de rapper, vader, moslim, Brabander, Antilliaan, theatermaker en sinds kort ook DWDD tafelheer van januari tot en met maart 2018 opnieuw op tournee met zijn theatervoorstelling.

Roy Reymound a.k.a. Fresku voelt een noodzaak om het leven en de wereld te begrijpen. In Welkom bij de Fresku Show voert hij een soort innerlijke heilige oorlog, met als belangrijkste wapens poëzie en humor. Als een schilder stelt hij zijn liedjes samen waarin alles gedetailleerd wordt uitgewerkt. Beladen thema’s worden afgewisseld met ontlading in de vorm van satire en persiflages. De bijbehorende video’s, gemaakt door zijn creatieve wederhelft Teemong, zijn afwisselend controversieel, emotioneel, humoristisch maar vooral indrukwekkend. Eén ding mag duidelijk zijn; Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival, vandaar dat hij vorig seizoen (gelukkig!) de stap naar theater maakte.

Fresku begon op 14-jarige leeftijd met rappen in het Engels, maar liet zich door o.a. de rapgroep Opgezwolle inspireren om te rappen in het Nederlands. Eind 2008 bracht hij het nummer Brief aan Kees uit, gericht aan Kees de Koning, platenbaas van het Nederlandse hiphoplabel Top Notch. Dit leverde hem een contract bij het label op. Inmiddels heeft hij drie albums op zijn naam staan en meerdere State Awards. Samen met regisseur en vriend Teemong maakte hij korte YouTube-video’s. Fresku speelde hierin vaak de hoofdrol en werd bekend met het Antilliaanse loshandige personage Gino Pietermaai.

Bestel nu jouw kaartje via: http://bit.ly/welkomshow

-----

Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse artiesten waaronder Broederliefde, Lil Kleine, SBMG, Ronnie Flex, SFB, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon en meer

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Ronnie Flex: http://bit.ly/2BE4eZk
SBMG: http://bit.ly/2kq270c
Fresku: http://bit.ly/2jCegmj
Rico & Sticks: http://bit.ly/2C3btap
Roxeanne Hazes: http://bit.ly/2nSj7Bs
TopNotch Classics: http://bit.ly/1zcCNtn

Volg ons op social media:
https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.
RSS